Träramar

Familjeporträtt i ram 70x100

Klichén säger att skönhet ligger i betraktarens öga, men det går inte att förneka att ett vackert utrymme att kalla ditt eget kan göra underverk på ditt humör och din produktivitet. Oavsett om du arbetar hemifrån eller bara vill ha en trevligare atmosfär att komma hem till, är att omge dig med skönhet ett sätt att göra ditt utrymme mer inbjudande. Ett föremål som omedelbart kan förvandla ett utrymme är en väl vald ram. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man hänger den perfekta Träramar i vilket rum som helst.

 

1. Tänk på ditt färgschema

 

Innan du köper en ram måste du först överväga ditt utrymmes färgschema. Välj en ram som antingen matchar eller kompletterar din väggs färg. En liknande ton kommer att ge ett rent utseende, medan en kontrasterande ram kommer att ge ditt utrymme en pop av färg.

 

2. Välj rätt konstverk

 

Den perfekta ramen är bara halva ekvationen; konsten du väljer spelar också roll. Tänk på vilken stämning du vill ha i rummet och låt det vägleda dig. Välj tryck, abstrakt konst eller inspirerande citat som inspirerar dig. Häng konstverk som talar till dig och ger dig en känslomässig koppling till rummet.

 

3. Häng i ögonhöjd

 

Ingen vill anstränga sig för att titta upp eller ner bara för att se konstverk. Häng din 70x100 ram i ögonhöjd - ungefär 57 tum från golvet till mitten av konstverket. Detta mått är idealiskt för de flesta att se bekvämt.

 

4. Skapa en gallerivägg

 

En ram på 70x100 kan göra ett vackert uttryck bakom en säng eller soffa eller i ett mindre utrymme. För mer massiva rum, överväg att skapa en gallerivägg. Mixa och matcha flera ramar, storlekar och färger för att skapa en fantastisk bild. Börja med att välja den centrala delen som kommer att vara i fokus och bygg sedan runt den.

 

5. Inkludera personliga detaljer

 

Att lägga till en personlig touch till ditt utrymme kan göra ditt rum mer inbjudande och unikt. Överväg att rama in familjefoton eller dina barns konstverk för att ge rummet en personlig touch. Inkludera en blandning av konstverk så att ditt utrymme känns balanserat och uppfriskande.

 

6. Var du ska placera dina fantastiska 70x100 ramar

 

Placeringen av dina tavelramar är nyckeln eftersom det kan avgöra den slutliga atmosfären i ditt rum. Se till att du mäter de tomma väggutrymmena för att bestämma lämpliga platser. I vardagsrummet kan en ram på 70x100 vara mittpunkten ovanför soffan. I sovrummet kan den hänga elegant ovanför sänggaveln eller längs väggen på sängbordet, vilket ger en touch av mysighet. I hallen eller entrén, välj en dramatisk storskalig ram för att skapa ett omedelbart intryck på gästerna.

 

Att omge sig med skönhet har praktiska och känslomässiga fördelar. En väl vald 70x100 ram kan förvandla alla rum i ditt hem till ett inbjudande, bekvämt utrymme. Kom ihåg att överväga ditt färgschema, välj konstverk som inspirerar dig, häng i ögonhöjd, skapa en gallerivägg och lägg till personlig touch, så kommer ditt utrymme att inspirera och trösta dig i många år framöver.

 

När det kommer till ramar spelar storleken roll. En ram på 70x100 är perfekt för att lägga till en touch av elegans och storhet till alla rum. Oavsett om det är att hänga ett konstverk i vardagsrummet eller visa dina favoritbilder på väggen, kan en ram på 70x100 lyfta vilket utrymme som helst och få det att se mer inbjudande ut. Dessutom finns de i en mängd olika stilar och ytbehandlingar för att passa alla inredningar. Från traditionella ramar med intrikata detaljer till modern, minimalistisk design, det finns något för alla.