schoenenspray

Wat dacht je van een spray voor stinkende schoenen?

 

Ben je op zoek naar een glazen spuitfles om je stinkende schoenen schoon te maken? Je moet weten dat essentiële oliën de beste remedie zijn om van deze stinkende schoenen af te komen. Stinkende schoenen kunnen ernstige infecties veroorzaken als er niet onmiddellijk voor wordt gezorgd. Hieronder staan enkele van de beste voordelen die je kunt krijgen door de essentiële olie in je schoenen aan te brengen.

 

Om te beginnen moet u weten dat het gebruik van de glazen spuitfles met de etherische olie van theeboom zeer gunstig is voor stinkende schoenen. Het beste aan de etherische olie van theeboom is dat het antiseptische eigenschappen heeft die bacteriën kunnen doden die voetgeur kunnen veroorzaken.

 

Door de schoenenspray minimaal één keer per dag te gebruiken, blijven je voeten dag en nacht fris ruiken. Als u een ongeluk krijgt, wast u gewoon uw voeten met gewoon water en herhaalt u het aanbrengen van de olie.

 

Ten tweede kan het ook zeer gunstig zijn om de essentiële oliën rechtstreeks op het getroffen gebied aan te brengen. De meeste mensen weten niet dat etherische oliën ook bacteriën kunnen bestrijden die stinkende schoenen veroorzaken. Zorg ervoor dat u de olie rechtstreeks op het getroffen gebied aanbrengt. Je kunt dit doen door de DIY-spray te gebruiken of je kunt ook een diffuser voor etherische oliën kopen om ervoor te zorgen dat de geur in de hele kamer blijft.

 

Het derde voordeel dat u kunt halen uit het gebruik van de doe-het-zelfspray is dat het de voetgeur aanzienlijk kan verminderen. Laat de diffuser voor etherische oliën daarom niet onbeheerd achter. Plaats de diffuser eenvoudig in de buurt van je bed of een andere plek waar je je slaapkamer niet uit hoeft. Nadat je de diffuser hebt geplaatst, kun je een paar druppels etherische olie toevoegen (deze is hier verkrijgbaar). Als je stinkende voeten hebt, kun je maximaal tien druppels etherische olie toevoegen.

 

Het laatste voordeel dat je kunt halen uit het gebruik van de doe-het-zelf stinkende voetenspray, is dat je kunt helpen de bacteriën op je voeten te bestrijden. Om dit te bereiken, hoeft u alleen maar een paar druppels etherische olie te nemen en deze op uw voeten aan te brengen. Zodra je dit hebt gedaan, zul je merken dat de geur zal verdwijnen.

 

Onthoud dat het belangrijk is dat u de essentiële olie alleen op uw voeten aanbrengt, omdat de kans bestaat dat u de essentiële olie op andere delen van uw lichaam verspreidt.

 

Om samen te vatten, het gebruik van de doe-het-zelf-spray voor stinkende schoenen is zeer nuttig omdat het niet alleen helpt bij het wegwerken van de slechte geur, maar ook helpt bij het behandelen van aandoeningen zoals voetgeur. Dit is erg handig, vooral als je kinderen in huis hebt. Een ander groot voordeel van deze essentiële olie-schoenremedie is dat je hem overal en altijd kunt gebruiken. Hierdoor hoef je niet steeds van schoenen te wisselen. Je kunt gewoon dezelfde etherische oliespray gebruiken wanneer je maar wilt en het zal wonderen doen.